2011. június 7., kedd

Már megint le vagyok maradva...

Igen, mint a cím is mutatja, már megint le vagyok maradva a blogolással. Itt a jó idő, mindenki ünnepel, beindult az esküvői és a ballagási szezon, szóval mentségemre legyen mondva, nem unatkozom. Most pedig haladok hétről-hétre, egyelőre képeket szúrok be, aztán majd ha lesz végre egy kis időm megírom a szöveget is hozzá.
Ez az adag május 2. hete lesz.
Na jó, azért csak nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá :-D
Nagy fejtörést okozott nekem a babaház torta, mert ugye a babaház egy nyitott játék, amibe lehet pakolni mindenféle apróságot és fogalmam sem volt, hogy is kezdjek ennek neki, de aztán sok kép átnézése után találtam egy megfelelőt, ami alapján már el tudtam indulni. Érdekes dolgot tapasztaltam azonban festékszórózás közben, mert a rózsaszín vagyis elméletileg rózsaszín festékem igencsak piros. Nem is értem a dolgot.
A másik fejtörős torta a Mustang volt (ha valaki nem ismerné fel az autót, akkor itt a válasz, hogy mi is ez). Mivel nincs felszerelésem ostyakép készítéséhez, ezért addig-addig agyaltam és kutattam míg ezt a képet találtam megfelelőnek arra, hogy felkerüljön a tortára. Kivételesen teljes mértékben elégedett vagyok a végeredménnyel.
A torták fotózása után jöttem rá arra is, hogy Spongyabobnak elfelejtettem kifesteni a nyelvét, de mire jöttek érte megoldottam. Mondjuk nekem eleinte fel sem tűnt, csak mikor pár órával az elvitel előtt kivettem a hűtőből, akkor láttam, hogy valami nagyon furcsa ezen a figurán. Egyébként mindössze 2 kép készült fehér nyelvvel, de én sikeresen kiválasztottam az egyiket közzétételre XD





7 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek egytől egyig,nekem a babaház torta a kedvencem!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszenek a torták! A spongya nagyon szépen van megfestve, és az autós is nagyon király! Mondjuk még a szivecskés is elegáns.
    Gratu! :)

    VálaszTörlés
  3. Jól sikeült a babaház, de a többi is nagyon szép, a mustang a kedvencem! Nagyon szépen tudsz írni a tortákra! Tényleg az ecsetek királynője vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Jól megoldottad a babaházat! Milyen festéket használsz a pisztolyhoz? A Kroma festék rózsaszínje "csapott be"?

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Igazán jól esnek az elismerő szavaitok! Köszi, köszi, köszi... :-D
    Mint már máshol említettem az ecsettel jól bánásnak az a nagy hátulütője, hogy rááll a kezem erre a technikára a virágkészítés meg egyre jobban kimegy belőle. :-(
    Igen, Kroma festékeim vannak. A feketéjére szoktak panaszkodni, ami kicsit tényleg zöldes, de annyira nem gáz, viszont a rózsaszín az full piros, mint a mellékelt ábra is mutatja. Majd a következő bejegyzésben lesz fent egy iskolatáska, ami szép rózsaszínes-lilás, na azt meg a szilas málnapirosával fújtam. Érdekes, a piros rószaszín lesz a rózsaszín meg piros, na de legalább már tudom, hogy melyikkel milyen színt lehet előállítani. :-D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépek!!!
    A spongyás a kedvencem!Na meg az autó!
    Az ecset technikád még mindig letaglóz!!!
    Bár tudom mondtam már, de még mindig színt váltok az irigységtől:) ha meglátom!

    VálaszTörlés